City Rent a Car Beograd

Rezervišite vozilo odmah City Rent a Car Beograd

City Rent a Car Beograd

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmena rezervacije

City Rent a Car Beograd

Izaberite neko od nasih luksuznih vozila i uz Vaseg licnog šofera uživajte u vrhunskoj udobnosti i komforu. Bilo da je u pitanju ro đendan, venčanje, poslovni put, sasatanak sa poslovnim partnerima ili slično, učinićemo da se osećate povlašćeno, udobno i sigurno. Vaš City Rent a Car Beograd

Korisnički centar

Saznajte sve što vas zanima o mogućnostima i uslovima najma.

Iskustva naših klijenata

 • "Great rent a car! They have special deals for 3 days. I had an incredible weekend in Serbia all thanks to you!"

  - Johny Stoltz, New York
 • “Nekoliko puta sam iznajmljivao kola u City Rent a Car-u i nikad me nisu razočarali. Osoblje je profesionalno, ljubazno i uvek na usluzi. Automobili su odlični, novi...”

  - Petar, Hamburg
 • "We picked up and returned the car back to our hotel so we didn't have to walk a couple of kilometers. Excellent service!"

  - Jennifer, Torronto
 • "Rezervisao sam automobil srednje klase, ali pošto u tom trenutku nije bio dostupan, ponudili su mi u zamenu sličan, koji je bio sasvim u redu. Bili su vrlo ljubazni i vrlo prijatni."

  - Mile Stanković, Beograd
 • "Prvi put smo rentirali automobil u City renta car-u i nismo se pokajali. Vladimir koji radi na bukiranju izašao nam je u susret i izvršio neke izmene u odnosu na prethodnu rezervaciju. Sve pohvale za predusretljivost i profesionalnost!"

  - Andrea Krsmanović, Ljubljana
Business Wizard
Poslovna ponuda

Business Wizard

Vreme je da smanjite troškove voznog parka, povećate produktivnost i zaštitite ulaganje u mobilnost vaše kompanije.

Saznaj više

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CITY Rent a Car web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »