O nama

City rent a car osnovan je 2007. godine. Od tada pa do danas stekli smo poverenje naših klijenata nudeći veliki izbor automobila po pristupačnim cenama. Naše osoblje svojim iskustvom doprineće da se udovolji potrebama klijenata.

U City rent a car-u možete iznajmiti sve vrste automobila: od praktičnog economy do luksuznih premium automobila. Na usluzi smo kako stanovništvu, turistima, tako i poslovnim i korporativnim klijentima.

Ukoliko imate posebne potrebe ili zahteve, tu smo da premašimo vaša očekivanja.

Niste sigurni šta će najbolje odgovarati vašim potrebama?  Mi ćemo vam pomoći da rešite tu dilemu i dati sve potrebne informacije kako biste izabrali automobil koji vam je potreban. Bilo da tražite mali automobil za gradsku vožnju,  za beg iz grada, ili prostrani auto za porodični odmor, pomoći ćemo vam da napravite najbolji izbor.

Među našom flotom vozila (economy, compact, intermediate, standard, premium, full size, mini van, automatic) sigurno će se naći ono koje će ispuniti vaše želje, očekivanja i potrebe. Bilo da želite malo vozilo za gradsku vožnju kakav je „Ford Fiesta“, ili želite da uživate u udobnosti „Škode Octavije“, luksuzu „Mercedesa E Class-e“, tu smo da vam udovoljimo. Za avanturiste i one koji žele da pobegnu u divljinu, tu je terenac „džip Range Rover“ koji će svakako opravdati svoj naziv i pomoći vam da uživate na svim stranama sveta i svim nadmorskim visinama. „Dačija Duster“ dovešće vas do svih kutaka zemlje i omogućiti vam da je bolje upoznate. Ako se pak odlučite za duže putovanje u većem društvu, u ponudi imamo i kombi „opel vivaro 2.0 CDTI“ sa devet sedišta.

City rent a car nalazi se na adresi Bulevar Zorana Đinđića 59/23, Novi Beograd i na Aerodromu Beograd. 

City rent a car Beograd nudi vam veliki izbor novih vozila za kratkorocni i dugorocni najam po najbolji uslovima u Beogradu. Rezervišite online na nasem sajtu, ili nas pozovite na

+381 11 735 7606